• Fresco
LINDNER 2367-2145me Nera M Plus cutie de monede cu inserție Albastru închis cu 45 de compartimente pătrate în diferite dimensiuni. Potrivit pentru monede sau capsule de monede cu cantități de până la 24, 28, 39 și 44 mm.

LINDNER 2367-2145me Nera M Plus cutie de monede cu inserție Albastru închis cu 45 de compartimente pătrate în diferite dimensiuni.

Rating 
RON 2.33

Bunuri
Es accesible al encargo

Eleganță atemporală, un design clar, versatilitate, funcționalitate și, mai presus de toate, o notă specială– acestea sunt caracteristicile distinse ale seriei noastre NERA. Structura materialului negru împreună cu cusăturile colorate creme conferă acestei serii caracterul său individual. Cu numeroasele dimensiuni diferite și inserții de culori diferite disponibile, seria NERA este alegerea perfectă pentru fiecare colecție, fără a lăsa nimic de dorit. Cutie de monede din piele neagră premium cu cusături decorative colorate creme și fereastră de vizionare. Inserție Albastru închis cu 45 de compartimente pătrate. Inserția este acoperită cu o turmă de velur de înaltă calitate. Dimensiune : 298 mm x 243 mm x 35 m. Potrivit pentru monede sau capsule de monede cu cantități de până la 24, 28, 39 și 44 mm.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie