• Fresco
LINDNER 2367-2120ce Nera M Plus cutie de monede cu inserție neagră cu 20 de compartimente pătrate. Potrivit pentru monede sau capsule de monede cu un volum de până la 47 mm.

LINDNER 2367-2120ce Nera M Plus cutie de monede cu inserție neagră cu 20 de compartimente pătrate. Potrivit pentru monede sau

Rating 
RON 1.00

Bunuri
Es accesible al encargo

Eleganță atemporală, un design clar, versatilitate, funcționalitate și, mai presus de toate, o notă specială– acestea sunt caracteristicile distinse ale seriei noastre NERA. Structura materialului negru împreună cu cusăturile colorate creme conferă acestei serii caracterul său individual. Cu numeroasele dimensiuni diferite și inserții de culori diferite disponibile, seria NERA este alegerea perfectă pentru fiecare colecție, fără a lăsa nimic de dorit. Cutie de monede din piele neagră premium cu cusături decorative colorate creme și fereastră de vizionare. Inserție neagră cu 20 de compartimente pătrate. Inserția este acoperită cu o turmă de velur de înaltă calitate. Dimensiune : 298 mm x 243 mm x 35 m. Potrivit pentru monede sau capsule de monede cu volum de până la 47 mm.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie