• Fresco
Suport de prosop de hârtie sub dulap, o mână de suport de prosop de hârtie operabilă, autoadeziv sau găurit pentru bucătărie (negru)

Suport de prosop de hârtie sub dulap, o mână de suport de prosop de hârtie operabilă, autoadeziv sau găurit pentru bucătărie

Rating 
RON 19.97

Bunuri
Es accesible al encargo

Mobilitatea flexibilă】 Kihogem prosop de hârtie Suport magnetic vine atât cu opțiuni de montare magnetice, cât și cu adeziv, care pot fi îndepărtate din auto -adeziv în orice moment și atașate la o suprafață de fier plat, cum ar fi partea frigiderului, cuptorul cu microunde, bbq grătar, Camper, RV, garaj, aerisire metalică, dulapuri de bucătărie din metal vintage. 【Fixați cele mai multe prosoape de hârtie de dimensiuni】 - Suportul de prosop de hârtie magnetică măsoară 12,6 ”(l) x 3,3” (H), potrivit pentru noi prosoape obișnuite, mari, chiar uriașe, cumpărate în supermarketuri generale. Mobilitatea flexibilă】 Kihogem prosop de hârtie Suport magnetic vine atât cu opțiuni de montare magnetice, cât și cu adeziv, care pot fi îndepărtate din auto -adeziv în orice moment și atașate la o suprafață de fier plat, cum ar fi partea frigiderului, cuptorul cu microunde, bbq grătar, Camper, RV, garaj, aerisire metalică, dulapuri de bucătărie din metal vintage. Se potrivește cu cele mai multe rulouri standard de prosoape de hârtie. 【Nu sunt necesare instrumente】 ușor de instalat și de utilizare fără a fi nevoie de instrumente. Vopsea de calitate califică finisată, anti-rulantă, anti-zgârietură. Se potrivește cu cele mai multe rulouri standard de prosoape de hârtie. 【Actualizați magnetul puternic】 Suporturile noastre de prosoape de hârtie au tampoane magnetice mari, cu magneți puternici, care pot ridica până la 5 kilograme fără să cadă. 【Actualizați magnetul puternic】 Suporturile noastre de prosoape de hârtie au tampoane magnetice mari, cu magneți puternici, care pot ridica până la 5 kilograme fără să cadă. 【Nu sunt necesare instrumente】 ușor de instalat și de utilizare fără a fi nevoie de instrumente. 【Oțelul de carbon de înaltă calitate】 Kihogem Magnet Purtătoare de prosopuri de hârtie sunt fabricate cu oțel inoxidabil solid, foarte stabil și durabil. 【Fixați cele mai multe prosoape de hârtie de dimensiuni】 - Suportul de prosop de hârtie magnetică măsoară 12,6 ”(l) x 3,3” (H), potrivit pentru noi prosoape obișnuite, mari, chiar uriașe, cumpărate în supermarketuri generale. 【Oțelul de carbon de înaltă calitate】 Kihogem Magnet Purtătoare de prosopuri de hârtie sunt fabricate cu oțel inoxidabil solid, foarte stabil și durabil.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie