• Fresco
Pzj-coș de curățare Kit perie cu tije flexibile, uscător flexibil Vent Sweep perie pentru Casa, puternic și ușor de operat pentru măturat semineu,Albastru, 12m

Pzj-coș de curățare Kit perie cu tije flexibile, uscător flexibil Vent Sweep perie pentru Casa, puternic și ușor de operat

Rating 
RON 109.33

Bunuri
Es accesible al encargo

Pur și simplu atașați-l la burghiul electric și va curăța eficient privarea de funingine. Păstrați-vă familia în siguranță și returnați-vă un coș de fum curat.It poate fi conectat la un burghiu de putere, efectiv matura departe funingine. [Înainte și înapoi] cu un cap de perie flexibil, acest coș de fum este ușor de rotit la viteză mare cu un burghiu.Poartă greu și rezistă la impact ridicat. Instrumentul de curățare a coșului de fum poate curăța toate formele de coșuri de metal sau cărămidă.Astfel, capul periei are o durată de viață extrem de lungă.[Tije durabile din nailon] kitul flexibil de curățare include tije, fiecare tijă are o lungime de 1 metru. Ușor de înșurubat și conectat, fără îndepărtare. [Ușor de instalat] tijele durabile ale acestui sistem de curățare a coșului rotativ al camerei de funingine pot fi legate sau dezasamblate împreună pentru a adapta lungimea țevii.It are un grad mare de flexibilitate, trece perfect prin acele curbe dure de ardere.

Proprietățile

Material Bristle:
Reinforced Nylon
Application:
✦Suitable for both metal flues and brick chimneys:
✦Suitable for pipes of different diameter and shape:
✦Suitable for pipes of different length with the help of connecting rods:
✦Suitable for curved pipping:
✦Our chimney brush can effectively sweep away dangerous soot and creosote buildup from inside the home or on the roof, help prevent flue fires.:
Advantage:
✦High density & reinforced nylon rubber composite materials.Apply the most advanced injection technology.Hard wearing, and resist to high impact.Thus the brush head is extremely long lifespan.:
✦The rods are made from nylon, durable, elastic and chemically resistant.It has a great degree of flexibility, perfectly gets through those tough flue bends. Easy bending up to 90 degrees and not break off.Simple to assemble or disassemble.It can be connected to a power drill, effectively sweep away soot. :
Easy to use:
●Connect the rods one by one:
●Attach the bristle with rods:
●Put the brush into the flue:
●Slide the rod into the flue:
●Start cleaning chimney :

Cele mai bune oferte din categorie