• Fresco
Scaun de duș Lzlyer cadă de toaletă portabil reglabil scaun de duș bancă scaun anti-alunecare siguranță cu spate instrument de baie cu spate

Scaun de duș Lzlyer cadă de toaletă portabil reglabil scaun de duș bancă scaun anti-alunecare siguranță cu spate instrument

Rating 
RON 233.07

Bunuri
Es accesible al encargo

scaunul de baie reglabil pe înălțime pentru a vă satisface diferitele nevoi, potrivit pentru diferite grupuri de persoane.Cu tampon de cauciuc antiderapant, mai stabil și mai sigur. Ușor și durabil,construit cu cadru din aluminiu, cadrul ușor al scaunului de duș suportă până la 290~330 de lire sterline(130~150 kg). Util în baie pentru persoanele în vârstă, persoanele cu handicap, bariatrice, persoanele cu handicap, răniți și alții care doresc să stea în timp ce fac baie. În funcție de scaune Proiectate ergonomic, oamenii stau în sus și mai confortabil,scaun lărgirea Design,crește spațiul pentru activități,potrivite pentru diferite grupuri de oameni. Creșteți siguranța și confortul în zona de baie și duș Prin instalarea acestui scaun de baie la îndemână, care economisește spațiu. Acest scaun de duș este conceput pentru persoane cu dizabilități, vârstnici, gravide sau alte persoane incomode. cu convenabil și sigur pentru utilizarea de zi cu zi.Specificație : Tip articol : scaun de duș reglabil pe înălțime / scaun de duș / bancă de Baiemetoda de curățare : Scrub cu pânză umedă, uscat Naturallista pachetelor : 1 x scaun de duș( trebuie să vă asamblați) Precauții pentru acest produs : acest produs vinde numai scaune de duș și nu conține alte imagini ale produsului.Când se măsoară manual, dimensiunea produsului poate prezenta o eroare fizică de 1-5 cmdatorită luminii puternice, acest produs va Produce o anumită diferență de culoare. Acest lucru este Normal și inevitabil. Vă mulțumim pentru înțelegere!Trebuie să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma și să nu vă bazați doar pe informațiile prezentate pe site-ul nostru web.Bine ați venit la magazinul nostru ! Dacă Aveți Întrebări Specifice Despre Produse,Vă Rugăm Să Ne Contactați.

Proprietățile

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ):
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Cele mai bune oferte din categorie