• Fresco
Planuri de prelucrare a lemnului.Chamfer Plane.thickness Planer.Spokeshave.hand Planer pentru prelucrarea lemnului.Wood Plane.wood Planuri pentru prelucrarea lemnului.Hand Avion.

Planuri de prelucrare a lemnului.Chamfer Plane.thickness Planer.Spokeshave.hand Planer pentru prelucrarea lemnului.Wood Plane.wood

Rating 
RON 15.99

Bunuri
Es accesible al encargo

Calitate înaltă : realizată de lama naturală din lemn natural și oțel, nu este ușoară, ci receptivă. Instrument : Utilizați acest instrument de mână pentru a lustrui lemn pentru a crea șabrete netede. Deoarece trage mai degrabă decât apăsarea, este ușor să aplici forța uniformă, precisă și eficientă, prelucrarea lemnului drept. Lama poate fi înlocuită cu ușurință. Deoarece trage mai degrabă decât apăsarea, este ușor să aplici forța uniformă, precisă și eficientă, prelucrarea lemnului drept. Dimensiune : lungime, 7inch, lățime, 8. Este ușor de configurat. Poate fi utilizat cu o singură mână pentru sarcini mici. Nu numai pentru tâmplarii profesioniști, ci și pentru tâmplărie de bricolaj acasă. Aplicații : Ideal pentru meșteșuguri, lucrări de detaliu și pentru operațiuni mici de curățare în pete strânse. Poate fi utilizat cu o singură mână pentru sarcini mici. Dimensiune : lungime, 7inch, lățime, 8. Este ușor de configurat. Lama poate fi înlocuită cu ușurință. Lama este ușor de introdus și de afară. Excelent pentru prelucrarea lemnului : mini -planuri de mână excelente pentru unelte de mâner pentru prelucrarea lemnului, ușor pentru a obține bucle de lemn subțiri de hârtie și păstrează un finisaj neted lucios. Deoarece trage mai degrabă decât apăsarea, este ușor să aplici forța uniformă, precisă și eficientă, prelucrarea lemnului drept. Calitate înaltă : realizată de lama naturală din lemn natural și oțel, nu este ușoară, ci receptivă. Lama este ușor de introdus și de afară. Excelent pentru prelucrarea lemnului : mini -planuri de mână excelente pentru unelte de mâner pentru prelucrarea lemnului, ușor pentru a obține bucle de lemn subțiri de hârtie și păstrează un finisaj neted lucios. Nu numai pentru tâmplarii profesioniști, ci și pentru tâmplărie de bricolaj acasă.Instrument : Utilizați acest instrument de mână pentru a lustrui lemn pentru a crea șabrete netede. Aplicații : Ideal pentru meșteșuguri, lucrări de detaliu și pentru operațiuni mici de curățare în pete strânse. Timp normal de livrare : între 15 și 25 de zile.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie