• Fresco
Keine Marke cutii de bijuterii mici, carcasă de bijuterii portabile pentru călătorie pentru inel, pandantiv, cercei, colier, cutii de depozitare a organizatorului de brățări.

Keine Marke cutii de bijuterii mici, carcasă de bijuterii portabile pentru călătorie pentru inel, pandantiv, cercei, colier,

Rating 
RON 18.64

Bunuri
Es accesible al encargo

Bun pentru călătorii, excelent pentru propunerile de domnișoare de onoare, excelent pentru cutie de cadouri de Ziua Mamelor, cadou excelent pentru un prieten sau o soră, excelent pentru cadouri de domnisoare de onoare, cadouri grozave pentru prieteni, excelent pentru cutia de bijuterii pentru fete, excelent pentru cadouri pentru soție, excelent pentru purtare Cercei, inele, coliere, brățări cercei, organizator de călătorii cu bijuterii, accesoriu perfect pentru călătorii peste noapte. Oferim opțiuni de cumpărături cu 4 pachete și 8 pachete din care să alegeți, și chiar avem o opțiune a casetei de selectare pentru culori mixte pe care puteți alege să le achiziționați. Dacă trebuie să cumpărați în vrac, puteți anunța vânzătorul și vă vom ajuta. Vă rugăm să găsiți un vânzător la timp și vă vom oferi soluții. Această mini cutii de bijuterii de călătorie vă poate păstra și organiza bijuteriile preferate atunci când ieșiți afară sau călătoriți. Această mică cutie de bijuterii arată mică și mini, dar are mult spațiu (4,0*4.0*1,97 inch / 10.1*10.1*5,0 cm), este mic și drăguț de introdus în valiză sau geantă. Cutie de bijuterii mici pentru cercei de depozitare, coliere, inele, ceasuri, rujuri, cercei și alte accesorii mici de bijuterii. Dacă tu sau familia ta le place bijuterii, această minunată cutie de bijuterii va fi cadoul perfect pentru tine sau familia ta. Cadou perfect pentru mamă, soție, iubită, fiică, prieteni, chiar nuntă, Crăciun, ziua de naștere, aniversare, Ziua Mamei și Ziua Îndrăgostiților.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie