• Fresco
Sticla forma deschide Top folie de aluminiu pungă pachet sac cu lacrimă Notch portabil drăguț sticla forma alimentare conservarea miros dovada ambalaje pungi )

Sticla forma deschide Top folie de aluminiu pungă pachet sac cu lacrimă Notch portabil drăguț sticla forma alimentare conservarea

Rating 
RON 14.51

Bunuri
Es accesible al encargo

MATERIAL sigur : pungile de depozitare a alimentelor sunt fabricate din material de folie de aluminiu de înaltă calitate, care, cu caracteristici excelente pentru economisirea în siguranță, ecologic și fără BPA, ajută la conservarea alimentelor mai mult timp. Formă drăguță : forma drăguță a sticlei va fi un decor grozav în bucătăria ta. Sunt ușoare și porabile, ușor de depozitat în dulap, vă pot economisi și spațiu în bucătărie. Grosime : 8.66 mil (două straturi). Ușor de utilizat : open top, trebuie să fie sigilate cu căldură sealer. Cu crestătură lacrimă. Doar deschis și sigiliu, ușor de utilizat pentru depozitare și ambalare. Multifuncțional : potrivit pentru lapte praf, miere, smântână și mai multe produse de depozitare pe termen scurt sau lung. Caracteristici Și Detalii 1. Cantitate : 100 bucăți 2. Material : folie de aluminiu 3. Design : deschis de sus, lacrimă notch utilizare 1. Impermeabil, păstrați produsele curate. 2. Ușor de reciclare, iar aceste pungi sunt excelente pentru depozitarea temporară. 3. Perfect pentru cafea alimentară, fasole, suger, ceai, nuci, fructe uscate, pulbere, gustare și multe altele, conținutul poate fi orice se potrivește. Vă rugăm să rețineți că : vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a plasa o comandă vârful cald un inch este egal cu aproximativ 2,54 centimetri.Culoare : roz linealinia albăaur pur.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie