• Fresco
Mela Artizani Butoane de dulap de bucătărie cu 12 pachete - inimă alb -negru | Mânere decorative de tragere pentru sertarele de dulapuri | Placă din metal reversibilă | Diametru de 1,77 ”

Mela Artizani Butoane de dulap de bucătărie cu 12 pachete - inimă alb -negru | Mânere decorative de tragere pentru sertarele

Rating 
RON 26.63

Bunuri
Es accesible al encargo

Înlocuire elegantă a butonului - Reîmprospătați -vă hardware -ul dulapului de bucătărie cu o actualizare perfectă pentru a oferi un aspect nou. Compatibil în stilul cabinetului - Adăugați o notă de clasă la mânerele de acasă, dulapuri și sertare, deoarece fiecare tragere este proiectată în mod complexă încadrarea oricărei camere. Ceramică premium realizată manual - aceste echilibru între a avea o durabilitate deosebită și o estetică vizuală uluitoare, care poate adăuga rafinament în orice cameră pe care poate fi contorizată de ani buni. Set de 12 - Fiecare pachet conține o duzină de butoane ceramice frumoase, fiecare măsurând 1,77 ”x 1,10” încadrând ideal pe comode și multe altele. Artizanatul indian - Toate produsele Mela Artizans susțin comerțul echitabil printr -un program extins care păstrează măiestria indiană și promovează bunăstarea comunităților din toată țara. Înlocuire elegantă a butonului - Reîmprospătați -vă hardware -ul dulapului de bucătărie cu o actualizare perfectă pentru a oferi un aspect nou. Compatibil în stilul cabinetului - Adăugați o notă de clasă la mânerele de acasă, dulapuri și sertare, deoarece fiecare tragere este proiectată în mod complexă încadrarea oricărei camere. Ceramică premium realizată manual - aceste echilibru între a avea o durabilitate deosebită și o estetică vizuală uluitoare, care poate adăuga rafinament în orice cameră pe care poate fi contorizată de ani buni. Set de 12 - Fiecare pachet conține o duzină de butoane ceramice frumoase, fiecare măsurând 1,77 ”x 1,10” încadrând ideal pe comode și multe altele. Artizanatul indian - Toate produsele Mela Artizans susțin comerțul echitabil printr -un program extins care păstrează măiestria indiană și promovează bunăstarea comunităților din toată țara. Aceste butoane ceramice fac un înlocuitor elegant pentru butoanele dvs. de sertar vechi și vă vor oferi bucătăriei dvs. un aspect nou proaspăt. Aruncate manual din ceramică premium, asigură o durabilitate și estetică deosebită pe care puteți conta de ani buni.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie