• Fresco
Foaie de alamă Lucknight rezistentă la foi de aramă Industrie de bricolaj DIY Foaie de experiment 200mmx200mm/8x8inch, grosime: 2,5mm/0,1inch, 5 PC -uri Placă de alamă

Foaie de alamă Lucknight rezistentă la foi de aramă Industrie de bricolaj DIY Foaie de experiment 200mmx200mm/8x8inch, grosime:

Rating 
RON 307.83

Bunuri
Es accesible al encargo

Fabricat din material de aramă, care are proprietăți mecanice bune și o bună utilabilitate, poate rezista la procesarea presiunii calde și la rece : 1. Componentele forței de desen și îndoire. Are o conductivitate termică bună, conductivitate electrică, .Caracteristici : Nu sau oxidare extinsă, cu proprietăți mecanice bune și stabilitate termică. Deoarece este o măsurare manuală, poate exista o eroare de +/- 1- 3 cm, vă rugăm să înțelegeți. Plasticitate : Utilizați o mașină de tăiere profesională pentru tăiere, sigură de utilizat, poate fi realizată în tuburi, tije, fire, tije, plăci. Multifuncțional : utilizat pe scară largă în centurile de rezervor de apă, etc.1inchmaterial : H62 Placa de aramă Placă include 5 x Platenote din metal din cupru : 1. Produsul poate avea zgârieturi și pete ușoare pe suprafețele de efect : proiecte de bricolaj, hobby -uri, meșteșuguri, decorare a clădirilor, industrial, căldură de conducere și așa mai departe. Machinabilitatea : tăierea, modelarea, finisarea sau alte prelucrări și sudabilitatea este caracteristica sudării. Machinabilitatea : tăierea, modelarea, finisarea sau alte prelucrări și sudabilitatea este caracteristica sudării. Caracteristici : Nu sau oxidare extinsă, cu proprietăți mecanice bune și stabilitate termică. Plasticitate : Utilizați o mașină de tăiere profesională pentru tăiere, sigură de utilizat, poate fi realizată în tuburi, tije, fire, tije, plăci. Conductele de alimentare cu apă și drenaj, medalii, burduf, conducte de serpentină, conducte de condensare, diverse produse de perforare cu forme complexe, hardware mic, etc. Datorită diferenței de lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine. Multifuncțional : utilizat pe scară largă în centurile de rezervor de apă, etc. Componentele forței de desen și îndoire. Are proprietăți mecanice bune și stabilitate termică. Utilizări : populare pentru bricolaj, arte și meserii, piese hardware, instrumente muzicale, electrice, emailare și confecționare. Conductele de alimentare cu apă și drenaj, medalii, burduf, conducte de serpentină, conducte de condensare, diverse produse de perforare cu forme complexe, hardware mic, etc.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie