• Fresco
Fâșie de tranziție din lemn interior până la gresie, bandă de tranziție a pragului de podea ușă - bandă netedă de protecție a scărilor, personalizabile)

Fâșie de tranziție din lemn interior până la gresie, bandă de tranziție a pragului de podea ușă - bandă netedă de protecție

Rating 
RON 37.87

Bunuri
Es accesible al encargo

Fâșie din plastic din PVC durabilă : marginea covorului este confecționată din material plastic rezistent, rezistent la murdărie, ecologic, stabil și durabil, potrivit pentru zonele de trafic interior și exterior. Domeniul de aplicare : Perfect pentru decorarea marginilor și tăierea covoarelor, laminatelor, podelelor și trecerea pragului între covor și plăci sau podea. Ușor de tăiat : puteți tăia cu ușurință cu foarfece sau cuțite pentru a crea o dimensiune personalizată care se potrivește perfect în orice spațiu. Autoadeziv : ușor de instalat. Pur și simplu scoateți suportul adeziv și lipiți -l pe o vâscozitate netedă, ridicată și o suprafață de lungă durată. Nu este necesar să găuriți găurile pe podea și să nu deteriorați podeaua. Notificare : Lungimea benzii de tranziție a covoarelor de podea poate fi personalizată, dacă aveți nevoie, ne puteți contacta. Această bandă de tranziție a podelei de covoare este realizată pentru a găzdui diferite înălțimi ale podelei, pentru a crea o tranziție lină între diferite suprafețe de podea și pentru a proteja marginile podelei sau covorului, capabile să reziste la zonele de trafic înalte în casă. Specificații : - Material : PVC din plastic din PVC din PVC - Dimensiuni : personalizabile- decupaj : Cuttable- Încărcare maximă : 300 kg 660 lbsfeaturi : - Fabricat din plastic din PVC, rezistent la murdărie, puternic și robust, ușor de curățat. tranziție între diferite suprafețe de podea.>- Poate fi mai bine să lăsați scaunul cu rotile sau roboții să mărească covorul sau podeaua.- Folosit pentru a proteja siguranța vârstnicilor sau a persoanelor cu handicap. Edge covor al benzii de tranziție a covoarelor de podea.- Compatibil cu diferite tipuri de stil decorativ.Package Cuprins : - 1 × covor margine de benzar, anchetă : - Datorită diferențelor luminoase și personale în înțelegerea culorii, va exista un an de culoare mică Diferența prevalează, în natură. Pentru orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vă vom răspunde și vă vom rezolva întrebările.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie