• Fresco
Capac rotativ pentru coș de fum oțel inoxidabil galvanizat, capac rotativ pentru coș de fum Spinner Anti-downdraught Horn Spinner Cowl oțel inoxidabil potrivit pentru fabrică 200mm 22.10.24

Capac rotativ pentru coș de fum oțel inoxidabil galvanizat, capac rotativ pentru coș de fum Spinner Anti-downdraught Horn Spinner

Rating 
RON 3.00

Bunuri
Es accesible al encargo

Dimensiune : diametrul inferior este potrivit pentru majoritatea coșurilor standard. Diametrul inferior este de 100 mm, 110 mm, 150 mm, 160 mm, 200 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 450 mm, 500 mm. este potrivit pentru coșurile standard cu structură robustă din oțel inoxidabil și acceptă personalizarea. Nu există zgomot atunci când ventilatorul de ventilație al acoperișului se rotește. Distanța dintre lamelele proeminente în jos este suficient de mică pentru a împiedica pătrunderea apei de ploaie în sistemul de ventilație. Capacul de ploaie al șemineului este capătul Sistemului de șemineu și protejează șemineul sau conductele cuptorului de praf și depozite. Capacul coșului de fum este fabricat din oțel inoxidabil. Produsul finit este foarte puternic. Partea superioară a șemineului poate rezista schimbărilor meteorologice și poate asigura o ventilație stabilă a șemineului în vânturi nefavorabile. Doar așezați hota pe coș și strângeți-o. Acest lucru facilitează dezasamblarea, de exemplu pentru curățare. CAIETUL DE SARCINI : Nume produs : semineu cover Material : oțel inoxidabil galvanized Rainproof, snowproof, windproof Note : acesta este un carenaj anti-chiuveta. Curentul de aer scufundat produce doar vânt. Dacă există o problemă atunci când nu există vânt (șemineu/aragaz pentru fumat), problema nu este vântul care se scufundă.Avertisment : dacă coșul dvs. de fum este situat la mai mult de 1 metru sub vârful acoperișului, orice parbriz anti-chiuvetă poate eșua.Fenomen tipic de scufundare : de îndată ce bate vântul, șemineul sau aragazul vor emite fum.S-ar putea să existe erori în măsurarea manuală a dimensiunii, vă rugăm să consultați produsul real primit, vă rugăm să înțelegeți.

Proprietățile

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
Rainproof, snowproof, windproof:
Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking air current produces only wind. If there is a problem when there is no wind (smoking fireplace/stove), the problem is not the sinking wind.
Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in the manual measurement of the size, please refer to the actual product received, please understand. :

Cele mai bune oferte din categorie